Detalls

Totes les bosses Lara Rabal estan fetes amb tapisseries d´alta qualitat, confeccionades amb molta cura i cuidant tots els detalls. Els interiors de les bosses van folrats i porten un clauer amb una cinta i una butxaca amb cremallera. Cada bossa o motxilla que elegeixis portarà de regal un estoig perquè puguis ordenar les teves coses. Les comandes arriben protegides amb un embolcall i una caixa de cartró.

El servei de missatgeria porta  comandes a tota la península i Balears.(Enviaments gratuits a tota Catalunya, en el resta d´Espanya té un recàrreg de 10€ i a Illes Balears, Illes Canaries, Ceuta, Melilla y Andorra el recàrreg és de  18€).

 

Todos los bolsos y mochilas Lara Rabal están hechos con tapicerías de alta calidad, confeccionadas con mucho cuidado y cuidando todos los detalles. Los interiores van forrados y llevan un llavero con una cinta y un bolsillo con cremallera. Cada bolsa o mochila que elijas llevará de regalo un estuche para que puedas ordenar tus cosas. Los pedidos llegan protegidos con una envoltura y una caja de cartón.

El servicio de mensajería envía pedidos a toda la península y Baleares. (Envíos gratuitos a toda Cataluña, en el resto de España tiene un recargo de 10 €, a las Islas Baleares, Islas Canarias, Ceuta, Melilla y Andorra el recargo es de 18 €).