Condicions de Compra

www.lararabal.cat, únicament acceptarà els pagaments realitzats a través de transferència bancària.

Un cop realitzada la comanda es remetrà un missatge de correu electrònic amb la descripció de la comanda i les dades personals del client.

Si la comanda realitzada no es pot satisfer per qualsevol motiu, el client rebrà un correu electrònic notificant-i tindrà un marge de 3 dies per triar un altre article. Passat aquest termini, si el client no sol·licita un altre producte, la comanda quedarà anul·lada i se li abonarà via transferència import de la comanda.

S’iniciarà l’enviament de la comanda una vegada hagi constat de manera efectiva per la nostra entitat bancària que s’ha efectuat l’ingrés correctament.

L’usuari rebrà notificació via e-mail de la recepció del pagament (inclou la factura de la comanda) i de l’enviament d’aquesta.

Els terminis de lliurament són variables, entre 3 i 15 dies depenent de la llunyania del domicili del client respecte Barcelona, ​​un cop s’hagi rebut l’import de la compra en el compte bancari. Aquests dies són orientatius sobre la base de la disponibilitat i quantitat de productes sol·licitats.

En els 7 dies posteriors a la recepció de l’article per part del client, aquest pot sol·licitar la devolució amb dret al reintegrament total del pagament efectuat sota les següents condicions:

-El article ha arribat defectuós o en mal estat.

-Ha arribat un article que no correspon a la comanda efectuada.

-Les bosses s’han de retornar en qualsevol cas amb el seu embalatge. Per realitzar el retorn caldrà sol·licitar-ho a la direcció info@lararabal.com. Per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment pots enviar-nos els teus comentaris per correu electrònic.

 

  (*) Enviaments gratuïts a tot Catalunya.

 A la resta d’Espanya recàrrec de 10 €.

 Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta, Melilla i Andorra recàrrec de 18 €.